​​​​​​​

AudioCodes Workshop Benelux December 22

Het ‘ recept voor succes’ van AudioCodes met Microsoft Teams – workshop en rondleiding door de bierbrouwerij Noordt

Donderdag 1 december 2022, 13:00 (GMT)

Uitnodiging voor een persoonlijke workshop op donderdag 1 december van Nuvias UC en AudioCodes bij AudioCodes Rotterdam – gevolgd door een rondleiding door Brouwerij Noordt – en ontdek het ‘recept voor succes’ van AudioCodes met Microsoft Teams.

Leer van de overeenkomst van de verschillende soorten bier en de verschillende Unified Communications-oplossingen (UC).

Voor het lekkerste bier – of de beste UC-oplossing voor uw klant – heeft u de perfecte mix van kwalitatieve ingrediënten nodig.

Ontdek op donderdag 1 december hoe u het ‘recept voor succes’ kunt maken met AudioCodes-oplossingen en Microsoft Teams voor uw klanten. Vervolgens gaan we naar Brouwerij Noordt om te zien hoe dezelfde ideologie wordt toegepast om het perfecte bier te maken! En natuurlijk niet zonder te proeven!!

AudioCodes is de nummer één Microsoft Teams Voice Partner en we worden op deze dag vergezeld door Jasper Maters, Regional Sales Director AudioCodes Benelux & Scandinavië, en Mark Hollander, Channel Sales Manager AudioCodes Benelux.

Zij gaan uitleg geven over:
• Hoe u kunt profiteren van het groeiende gebruik van Microsoft Teams.
• Hoe u bij uw klanten Microsoft Phone System en een eenvoudige SaaS-oplossing kunt introduceren
• Hoe u uw marktbereik vergroot, relevant blijft en omzet verhoogt.

Van Jasper en Mark krijgt u ook nog een waardevolle update over AudioCodes Live en AudioCodes Live Express.

Na de workshop gaan we naar Brouwerij Noordt voor een rondleiding. Sinds 2015 worden er bijzondere en ambachtelijke bieren gebrouwen in de voormalige brandweerkazerne in het Oude Noorden. De naam Noordt is een onmisbaar onderdeel van de stad geworden, een stadsbrouwerij met een Rotterdams karakter. Noordt wordt ook steeds meer geschonken buiten de stadsgrenzen.

Meld u hier aan:

Agenda

Donderdag 1 december,
13:00 – 16:30 uur Workshop
17:00 – 18:00 uur Rondleiding Brouwerij Noordt (inclusief twee gratis drankjes per persoon)

Locatie

AudioCodes
St. Jobsweg 30-B
3024 EJ Rotterdam

Het AudioCodes-verkoopkantoor bevindt zich in de oudste wijk van Rotterdam: Delfshaven.

Naast het AudioCodes kantoor kunt u de oude haven bezoeken en de lokale bewoners van Rotterdam ontmoeten in de cafés en restaurantjes in de omgeving. Tip: plan een wandeling van 5 minuten naar de Euromast voor een spectaculair uitzicht over de stad of een boottocht van 7 minuten naar Hotel New York en geniet van een stukje Nederlandse glorie.

Parkeren

Betaald parkeren op de parkeerplaatsen rond ons kantoor of in Q-Park Schiecentrale (2 minuten lopen).
Van kantoor naar de bierbrouwerij Noordt met eigen auto. Dit duurt ca. 17 minuten.

Sprekers

Jasper Maters

Regional Sales Director AudioCodes Benelux & Scandinavië

Multilinguale expert op het gebied van Tech Sales Management met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie en netwerken, met een passie voor moderne werkoplossingen, samenwerkingsplatformen en spraaknetwerken. Jasper gelooft in hard werken en combineert persoonlijke aandacht met gevoel voor humor en oog voor detail.

Mark Hollander

Channel Sales Manager AudioCodes Benelux

Open, flexibele en evenwichtige commerciële professional met uitstekende vaardigheden in het opbouwen van relaties en het ontwikkelen van kanalen voor klanten, partners en distributeurs. Geen verkoopmogelijkheid is ooit te klein, te groot of te ingewikkeld voor Mark om te onderzoeken en te delen met lokale AudioCodes-partners. Met zijn eigen flair en vastberadenheid zorgt hij ervoor dat onze partners de aandacht krijgen die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Meld u hier aan: