​​​​​​​

Onder druk van de pandemie, werd het een uitdaging voor bedrijven om thuiswerkers te ondersteunen. Recent onderzoek* toont aan dat de meerderheid van de Europese IT-Managers (60%) hun communicatietools beschouwen als een onsamenhangend geheel van verschillende systemen, of als één ecosysteem dat nog altijd veel werk en aandacht vereist.

Om tot een consistend werkend platform te komen, zal de implementatie vaak bestaan uit oplossingen van meerdere ‘best-of-breed’ leveranciers.

Daarom heeft Nuvias UC in het begin van het nieuwe boekjaar versneld besloten om één van haar bestaande leveranciers te introduceren in de Benelux. Vanaf vandaag kunnen de klanten in België, Nederland en Luxemburg Pexip-oplossingen van Nuvias UC aankopen.

Jeremy Keefe, CEO van Nuvias UC, zegt hierover: “We werden in het verleden vaak gezien als een typische Britse distributeur. Met deze grote stap komen we weer dichter bij ons doel om de meest toonaangevende distributeur in Europa te worden. Eerder dit jaar hebben we een professioneel team samengesteld, waarbij we ons nu richten op de introductie van de juiste leveranciers binnen onze markt.”

*Nuvias UC heeft in oktober 2021 1508 Europese IT-beleidsmakers gepeild, waaronder managers, directies en C-suite-medewerkers, om inzicht te krijgen in hun evaluatie van trends, uitdagingen en kansen op de UC-markt en de impact van UC voor bedrijven.

Categories: Nederlands Nieuws

Kate Farrelly

Marketing Team Leader - Nuvias UC