​​​​​​​

Cwmbran (Verenigd Koninkrijk), 01/02/2021 09.00 uur plaatselijke tijd (10:00 CEST) – Nuvias UC, specialist in Unified Communications binnen de Nuvias Group, een toonaangevende, oplossingsgerichte Europese Value Add Distributeur, heeft vandaag de uitbreiding bekendgemaakt van zijn relatie met Zoom Video Communications, Inc.: Nuvias UC wordt Distributeur en Master Agent in Europa.

Aansluitend op het succes van Konekt, de X-a-a-S-divisie van Nuvias UC, als master agent van Zoom de voorbije zes maanden, wordt Nuvias UC ook aangesteld as Europese distributeur van Zoom. In het kader van deze nieuwe overeenkomst hebben de partners van Konekt voortaan de mogelijkheid om Zoom-licenties en -producten volgens het Zoom-distributiemodel dan wel via het master agent programma aan te kopen.

Jeremy Keefe, CEO van Nuvias UC en Konekt: “Dit was altijd al de volgende logische stap in de ontwikkeling van ons partnerschap met Zoom. Het model van Master Agency t is perfect voor onze partners die financiële flexibiliteit, totale schaalbaarheid en commerciële ondersteuning nodig hebben. Deze rol als distributeur biedt nu meer mogelijkheden aan wie Zoom in zijn eigen aanbod wil integreren, het wil toevoegen in het kader van een ruimere dienst, of gewoon meer in controle wil blijven met zijn klanten en hogere marges.”

Ravi Patel, Head of Channel EMEA bij Zoom: “We hebben onze klanten altijd al een ervaring van hoge kwaliteit willen bieden. Naarmate Zoom verder blijft groeien, zijn we steeds uit op nieuwe mogelijkheden om onze toegang tot de markt te optimaliseren en te versterken. Uit onze ervaring met Nuvias UC als master agent blijkt duidelijk dat het team onze diensten, producten en ecosysteem buitengewoon goed kent. Juist daarom hebben we besloten Nuvias als distributeur van Zoom-licenties toe te voegen, om ons partnerschap te versterken en onze partners in Europa een grotere keuze te bieden.”    

Naast de Zoom-licenties en Zoom Phone kan Nuvias UC, via Konekt, ook een ruim assortiment van compatibele hardwareproducten van vooraanstaande leveranciers bieden, onder wie Poly, Yealink, AudioCodes en EPOS. Hun pakket van diensten met value add kan ook helpen bij de uitrol en ondersteuning van Zoom en het ecosysteem.

Over Nuvias UC:

Siphon Networks Ltd, handelend onder de naam Nuvias Unified Communications, is een toonaangevend bedrijf met high value add. In 2016 nam de Nuvias Group deze specialist in Unified Communication technologie over. Nuvias UC (voorheen Siphon), met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, werd opgericht in 2009 en maakte snel naam in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. Het kent vandaag een snelle uitbreiding in heel Europa.

In 2020 richtte Nuvias UC zijn X-a-a-S-divisie op, onder de naam Konekt. Deze divisie helpt de partners van het bedrijf vooruit bij de diversifiëring en aanpassing aan de technologieën en bedrijfsmodellen van de volgende generatie.

Zowel Nuvias UC als Konekt houden er een innovatieve aanpak van de distributie op na, waardoor wederverkopers en partners eenvoudig een UC-oplossing aan de eindgebruikers kunnen aanleveren. Dit wordt mogelijk gemaakt via een gamma van diensten met value add, die speciaal zijn ontworpen als hulp bij de uitrol en het beheer van oplossingen van wereldwijd toonaangevende leveranciers. Meer informatie is te vinden op www.siphonnetworks.com of www.konekt.tech.

Missie:

De missie van Nuvias UC bestaat uit zijn partners te helpen hun doelstellingen te halen en hun activiteiten te ontwikkelen, en tegelijk het distributiekanaal te laten ontwikkelen. Zijn succes heeft Nuvias UC te danken aan de filosofie ‘Innovate, Enable, Support’, de prioriteit van het bedrijf in zijn aanbod van diensten en oplossingen, alsook aan een deskundig team waarop zowel de distributiepartners als de leveranciers kunnen rekenen.

Visie:

Nuvias UC streeft ernaar zich te profileren als eerste leverancier van Unified Communications in Europa, door zijn klanten te helpen innovatieve en rendabele diensten van topkwaliteit te bieden.

Categories: Nederlands Nieuws

Kate Farrelly

Marketing Team Leader - Nuvias UC