​​​​​​​

21/06/2021 13:00 CEST — Nuvias UC, een toonaangevende, hoogwaardige EMEA- distribiteur van Unified Communication oplossingen, kondigt de uitbreiding van haar  portfolio van ecosystemen voor Zoom aan met de toevoeging van DTEN, leverancier van videosystemen. Dankzij deze overeenkomst maakt DTEN zijn allerbeste, video-first hardware beschikbaar via het uitgebreide netwerk van de resellers en serviceproviders van Nuvias UC.

“De Nuvias UC samenwerking is opnieuw een mijlpaal in de missie van DTEN om probleemloze, allesomvattende, betaalbare technologie voor iedereen beschikbaar te maken”, zegt Doug Remington, General Manager, EMEA bij DTEN.

Remington gaat verder: “Door samen te werken met Nuvias UC kunnen we voldoen aan de snel groeiende vraag naar onze toonaangevende apparatuur voor vergaderruimten, klinieken en klaslokalen in EMEA.”

Deze aankondiging komt meteen na de bevestiging dat Nuvias UC de enige Zoom-distributeur  en master agent in heel Europa is.

Jeremy Keefe, CEO van Nuvias UC, legt uit: “Als toonaangevende distributeur van unified comms, Collaboration en cloudgebaseerde UC-services en -oplossingen , ligt onze focus op het aanbod van op Zoom gebaseerde systemen die eenvoudig te verkrijgen en te implementeren zijn. De baanbrekende technologie van DTEN zal een grote rol spelen om ervoor te zorgen dat dit met succes wordt gerealiseerd. Als we kijken naar de indrukwekkende alles-in-één-oplossingen van DTEN, is het duidelijk dat ze weten hoe ze een hoogwaardige Zoom-ervaring kunnen bieden aan eindgebruikers, en dat is precies wat we onze partners willen bieden.”

Callout-functies voor DTEN-apparaten zijn een alles-in-één-technologie die videoconferenties, het delen van content en interactieve whiteboarden combineert voor natuurlijke en dynamische gebruikerservaringen, eenvoudige installatie, strakke en duurzame ontwerpen, kristalheldere audiovisuele kwaliteit en ingebouwde Zoomsoftware.

“Innovatie, efficiëntie en klantenservice zijn kernwaarden voor zowel DTEN als Nuvias UC”, voegt Remington toe. “Samen zullen we voldoen aan de behoeften van de snel evoluerende vraag op vlak van conferences.”

DTEN-producten die beschikbaar zijn via Nuvias UC zijn DTEN D7, DTEN ON, DTEN GO met DTEN Mate en DTEN ME. Deze oplossingen worden in het nieuwe Zoom+ DTEN-aanbod van Nuvias UC gebundeld met Zoom-licenties, zodat de software en hardware gemakkelijk samen kunnen worden aangekocht.

Over Nuvias UC

Nuvias UC, de Unified Communications- divisie van de Nuvias Group, richt zich op het mogelijk maken van innovatieve Unified Comms, Collaboration en cloudgebaseerde UC-services en -oplossingen. Als snelst groeiende UC- distributeur maken ze het hun partners gemakkelijk om aan de behoeften van hun klanten te voldoen door onboarding, implementatie en ondersteuning van producten, diensten en oplossingen van topleveranciers mogelijk te maken.

Over DTEN

DTEN verandert de manier waarop teams samenwerken aan de hand van immersieve video-first communicatiehardware en abonnementsdiensten. DTEN, opgericht in 2015, is een erkende internationale leider op vlak van innovatie en toegankelijkheid van videoconferenties. Ze bieden systemen die bekend staan om hun eenvoud van plug-and-play, handige connectiviteit en betaalbare prijzen. DTEN is gevestigd in San Jose, California en is online te vinden op www.DTEN.com en www.linkedin.com/company/dten-global.

Categories: News

Kate Farrelly

Marketing Team Leader - Nuvias UC

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.