​​​​​​​

Zoom+ bundels van Nuvias UC bundelen Zoom-licenties van ‘s werelds snelst groeiende samenwerkingstool met de hardware van toonaangevende leveranciers van Zoom-ecosystemen. We hebben pakketten die passen bij de behoeften van uw klanten, van kleine tot grote vergaderruimten, zodat u de beste oplossing kunt bieden naargelang hun behoeften.

Als een pan-Europese technologie die Unified Comms, Collaboration en Cloud-oplossingen mogelijk maakt, biedt Nuvias UC ook technische bijstand om u en uw klanten te helpen met de installatie en training voor een naadloze onboarding-ervaring.

Onze Zoom+ bundels bieden u en uw klanten een betaalbare en eenvoudig aan te schaffen vergaderoplossing tegen een gereduceerd tarief, in vergelijking met het afzonderlijk aankopen van elk item, waardoor u uw marge kunt vergroten.

Zoom + Nuvias UC

Laten we beginnen bij de eindgebruiker. Nuvias UC kan u helpen vanaf de eerste stap. We voeren een locatieonderzoek voor de verkoop uit om de ruimte, mogelijke uitdagingen en vereisten te bekijken. Vervolgens kunnen we adviseren over de meest geschikte technologie, regelen we de installaties, geven we training en zorgen we voor continue technische bijstand.

U kunt erop vertrouwen dat Nuvias UC een toonaangevende EMEA-distributeur voor Zoom is en dat we de problemen kennen waarmee u mogelijk te maken kunt krijgen. De services die we aanbieden, kunnen worden gecombineerd met Zoom+ oplossingen om resellers en hun klanten te helpen en om Zoom+ uiteindelijk gemakkelijk te maken. 

Zoom +

De systemen van Poly passen in vergaderruimten van om het even welke grootte. Het assortiment van videobalken, de Poly studios, zijn gebouwd om uw klanten een natuurlijke connectie te bieden met het Zoom-platform en tegelijkertijd een hoogwaardige vergaderervaring te bieden. Met de G7500 kunt u uw eigen ruimten opbouwen met flexibele componenten, zodat alle deelnemers in grotere vergaderruimten gezien en gehoord worden. Gebruikers van de geavanceerde hardware van Poly kunnen profiteren van krachtige audio, moeiteloos delen van content en HD-video.

Download onze volledige gids met Zoom+ pakketten om alle beschikbare Poly bundels te bekijken.

Zoom +

Onze Zoom+ DTEN bundels hebben opties voor elk soort vergaderruimte (Huddle, Small, Medium en Large) met schermen van 27” tot 75”. Elk pakket bevat een Zoom Room-licentie en een DTEN-scherm met ingebouwde 4K-videocamera en 16 microfoonarray met de beste gebruikerservaring in de vergaderruimte van uw klant dankzij een plug-and-play-systeem.

Download onze volledige gids met Zoom+ pakketten om alle beschikbare DTEN bundels te bekijken.

Vul het onderstaande formulier in om onze volledige gids met Zoom+ bundels te downloaden.